帮助购物车中的商品数量:0
谷地天气
Uszatka
(c) Michael Hodge, some rights reserved (CC BY-NC-SA)

Uszatka

Asio otus

★★
低危
栖息地: Lasy / Osady食性: Drapieżnik翼展: 95 cm
在 iNaturalist 上查看

聆听鸣叫:

Uszatka (zwyczajna), sowa uszata (Asio otus) – gatunek średniej wielkości ptaka drapieżnego z rodziny puszczykowatych (Strigidae). Nie jest zagrożona wyginięciem.

5.0