帮助购物车中的商品数量:0
谷地天气
Perkoz dwuczuby
(c) caroline legg, some rights reserved (CC BY)

Perkoz dwuczuby

Podiceps cristatus

★
无威胁
栖息地: Otwarte Wody食性: Rybożerca翼展: 90 cm
在 iNaturalist 上查看

聆听鸣叫:

Perkoz dwuczuby (Podiceps cristatus) – gatunek średniej wielkości wędrownego ptaka wodnego z rodziny perkozów (Podicipedidae). Zamieszkuje głównie Eurazję, plamowo także Afrykę, Australię i Nową Zelandię. Nie jest zagrożony.

描述文本来自波兰语维基百科,以 Creative Commons Attribution-ShareAlike 许可共享。
5.0