帮助购物车中的商品数量:0
谷地天气
Orzełek
(c) Carlos N. G. Bocos, all rights reserved, uploaded by Carlos N. G. Bocos

Orzełek

Hieraaetus pennatus

★★★★
极危
栖息地: Lasy / Łąki食性: Drapieżnik翼展: 120 cm
在 iNaturalist 上查看

聆听鸣叫:

Orzełek włochaty, orzełek (Hieraaetus pennatus) – gatunek dużego, wędrownego ptaka drapieżnego z rodziny jastrzębiowatych (Accipitridae). Zamieszkuje Eurazję i Afrykę. Nie jest zagrożony wyginięciem.

描述文本来自波兰语维基百科,以 Creative Commons Attribution-ShareAlike 许可共享。
5.0