
(c) Guy Lemelin, some rights reserved (CC BY-NC), uploaded by Guy Lemelin
Mewa srebrzysta
Larus argentatus
★★
低危栖息地: Otwarte wody食性: Wszystkożerca翼展: 140 cm
在 iNaturalist 上查看
聆听鸣叫:
Mewa srebrzysta (Larus argentatus) – gatunek dużego ptaka wodnego z rodziny mewowatych (Laridae), zamieszkującego Europę, głównie północną i zachodnią.
