
(c) Ján Svetlík, some rights reserved (CC BY-NC-ND)
Mewa czarnogłowa
Ichthyaetus melanocephalus
★★★
近危栖息地: Otwarte wody食性: Wszystkożerca翼展: 100 cm
在 iNaturalist 上查看
聆听鸣叫:
Mewa czarnogłowa (Ichthyaetus melanocephalus) – gatunek dużego ptaka wodnego z rodziny mewowatych (Laridae). Nie jest zagrożony wyginięciem.
