
no rights reserved, uploaded by Joshua S. Martin
Kania czarna
Milvus migrans
★★★★
极危栖息地: Lasy / Otwarte wody食性: Padlinożerca / Rybożerca翼展: 145 cm
在 iNaturalist 上查看
聆听鸣叫:
Kania czarna, kania brunatna (Milvus migrans) – gatunek dużego ptaka z rodziny jastrzębiowatych (Accipitridae), zamieszkujący Eurazję, Afrykę i Australazję.
