
(c) Bill Bouton, some rights reserved (CC BY-NC)
Czeczotka
Acanthis flammea
★
无威胁栖息地: Lasy / Zarośla食性: Ziarnojad翼展: 22 cm
在 iNaturalist 上查看
聆听鸣叫:
Czeczotka (zwyczajna), czeczotka (Acanthis flammea) – gatunek niewielkiego ptaka wędrownego z rodziny łuszczakowatych (Fringillidae). Występuje w Eurazji i Ameryce Północnej.
描述文本来自波兰语维基百科,以 Creative Commons Attribution-ShareAlike 许可共享。
