AjudaNúmero de artigos no carrinho: 0
Meteorologia do vale
Miliczagora14°dia16°noite5°Sułówagora15°dia17°noite5°Żmigródagora15°dia17°noite5°Przygodziceagora14°dia15°noite6°Krośniceagora14°dia16°noite5°Odolanówagora14°dia16°noite5°Stawnoagora13°dia16°noite6°Ruda Milickaagora13°dia16°noite6°Ruda Żmigrodzkaagora14°dia16°noite6°Ruda Sułowskaagora14°dia16°noite6°Dębnicaagora14°dia15°noite7°Antoninagora14°dia15°noite6°Niezgodaagora14°dia16°noite5°Joachimówkaagora13°dia15°noite6°Grabownicaagora13°dia16°noite6°Miliczagora14°dia16°noite5°Sułówagora15°dia17°noite5°Żmigródagora15°dia17°noite5°Przygodziceagora14°dia15°noite6°Krośniceagora14°dia16°noite5°Odolanówagora14°dia16°noite5°Stawnoagora13°dia16°noite6°Ruda Milickaagora13°dia16°noite6°Ruda Żmigrodzkaagora14°dia16°noite6°Ruda Sułowskaagora14°dia16°noite6°Dębnicaagora14°dia15°noite7°Antoninagora14°dia15°noite6°Niezgodaagora14°dia16°noite5°Joachimówkaagora13°dia15°noite6°Grabownicaagora13°dia16°noite6°
Kania czarna
no rights reserved, uploaded by Joshua S. Martin

Kania czarna

Milvus migrans

★★★★
Criticamente ameaçada
Habitat: Lasy / Otwarte wodyDieta: Padlinożerca / RybożercaEnvergadura: 145 cm
Ver no iNaturalist

Ouvir cantos:

Kania czarna, kania brunatna (Milvus migrans) – gatunek dużego ptaka z rodziny jastrzębiowatych (Accipitridae), zamieszkujący Eurazję, Afrykę i Australazję.

5,0