AjudaNúmero de artigos no carrinho: 0
Meteorologia do vale
Miliczagora14°dia16°noite5°Sułówagora15°dia17°noite5°Żmigródagora15°dia17°noite5°Przygodziceagora14°dia15°noite6°Krośniceagora14°dia16°noite5°Odolanówagora14°dia16°noite5°Stawnoagora13°dia16°noite6°Ruda Milickaagora13°dia16°noite6°Ruda Żmigrodzkaagora14°dia16°noite6°Ruda Sułowskaagora14°dia16°noite6°Dębnicaagora14°dia15°noite7°Antoninagora14°dia15°noite6°Niezgodaagora14°dia16°noite5°Joachimówkaagora13°dia15°noite6°Grabownicaagora13°dia16°noite6°Miliczagora14°dia16°noite5°Sułówagora15°dia17°noite5°Żmigródagora15°dia17°noite5°Przygodziceagora14°dia15°noite6°Krośniceagora14°dia16°noite5°Odolanówagora14°dia16°noite5°Stawnoagora13°dia16°noite6°Ruda Milickaagora13°dia16°noite6°Ruda Żmigrodzkaagora14°dia16°noite6°Ruda Sułowskaagora14°dia16°noite6°Dębnicaagora14°dia15°noite7°Antoninagora14°dia15°noite6°Niezgodaagora14°dia16°noite5°Joachimówkaagora13°dia15°noite6°Grabownicaagora13°dia16°noite6°
Błotniak stepowy
(c) Анна Голубева, some rights reserved (CC BY-NC-ND), uploaded by Анна Голубева

Błotniak stepowy

Circus macrourus

★★★★
Criticamente ameaçada
Habitat: Łąki / PolaDieta: DrapieżnikEnvergadura: 110 cm

Błotniak stepowy, błotniak blady, błotniak biały (Circus macrourus) – gatunek dużego ptaka drapieżnego z rodziny jastrzębiowatych (Accipitridae). Bliski zagrożenia wyginięciem.

5,0