
(c) Анна Голубева, some rights reserved (CC BY-NC-ND), uploaded by Анна Голубева
Świergotek rdzawogardły
Anthus cervinus
★★
Preocupación menorHábitat: ŁąkiDieta: OwadożercaEnvergadura: 27 cm
Ver en iNaturalist
Escuchar cantos:
Świergotek rdzawogardły, świergotek rdzawogardlisty (Anthus cervinus) – gatunek małego ptaka z rodziny pliszkowatych (Motacillidae).
