
(c) Johannes S., some rights reserved (CC BY), uploaded by Johannes S.
Świergotek polny
Anthus campestris
★★★
Casi amenazadoHábitat: NieżytkiDieta: OwadożercaEnvergadura: 27 cm
Ver en iNaturalist
Escuchar cantos:
Świergotek polny (Corydalla campestris) – gatunek małego ptaka z rodziny pliszkowatych (Motacillidae).
