HilfeAnzahl der Artikel im Warenkorb: 0
Wetter im Tal
Łabędź czarnodzioby
no rights reserved, uploaded by Andy Wilson

Łabędź czarnodzioby

Cygnus columbianus

★★★★
Vom Aussterben bedroht
Lebensraum: Otwarte wody / ŁąkiErnährung: RoślinożercaFlügelspannweite: 190 cm
Auf iNaturalist ansehen

Gesang anhören:

Łabędź czarnodzioby (Cygnus columbianus) – gatunek dużego ptaka z podrodziny gęsi (Anserinae) w rodzinie kaczkowatych (Anatidae).

5,0