HilfeAnzahl der Artikel im Warenkorb: 0
Wetter im Tal
Kania czarna
no rights reserved, uploaded by Joshua S. Martin

Kania czarna

Milvus migrans

★★★★
Vom Aussterben bedroht
Lebensraum: Lasy / Otwarte wodyErnährung: Padlinożerca / RybożercaFlügelspannweite: 145 cm
Auf iNaturalist ansehen

Gesang anhören:

Kania czarna, kania brunatna (Milvus migrans) – gatunek dużego ptaka z rodziny jastrzębiowatych (Accipitridae), zamieszkujący Eurazję, Afrykę i Australazję.

5,0