
(c) Carlos N. G. Bocos, all rights reserved, uploaded by Carlos N. G. Bocos
Drozd obrożny
Turdus torquatus
★★★
Potenziell gefährdetLebensraum: Lasy / ŁąkiErnährung: WszystkożercaFlügelspannweite: 42 cm
Auf iNaturalist ansehen
Gesang anhören:
Drozd obrożny (Turdus torquatus) – gatunek średniego ptaka wędrownego z rodziny drozdowatych (Turdidae).
