
(c) Ján Svetlík, some rights reserved (CC BY-NC-ND)
Mewa czarnogłowa
Ichthyaetus melanocephalus
★★★
लगभग खतरे मेंआवास: Otwarte wodyआहार: Wszystkożercaपंख फैलाव: 100 cm
iNaturalist पर देखें
कॉल सुनें:
Mewa czarnogłowa (Ichthyaetus melanocephalus) – gatunek dużego ptaka wodnego z rodziny mewowatych (Laridae). Nie jest zagrożony wyginięciem.
