
(c) Dmitry Dubikovskiy, some rights reserved (CC BY-NC), uploaded by Dmitry Dubikovskiy
Śmieszka
Chroicocephalus ridibundus
★
غير مهددالموئل: Otwarte wodyالنظام الغذائي: Wszystkożercaباع الجناحين: 105 cm
عرض على iNaturalist
استمع إلى الأصوات:
Mewa śmieszka, śmieszka (Chroicocephalus ridibundus) – gatunek średniego, wędrownego ptaka wodnego z rodziny mewowatych (Laridae).
