
(c) Guy Lemelin, some rights reserved (CC BY-NC), uploaded by Guy Lemelin
Mewa srebrzysta
Larus argentatus
★★
أقل قلقًاالموئل: Otwarte wodyالنظام الغذائي: Wszystkożercaباع الجناحين: 140 cm
عرض على iNaturalist
استمع إلى الأصوات:
Mewa srebrzysta (Larus argentatus) – gatunek dużego ptaka wodnego z rodziny mewowatych (Laridae), zamieszkującego Europę, głównie północną i zachodnią.
