
(c) Carlos N. G. Bocos, all rights reserved, uploaded by Carlos N. G. Bocos
Drozd obrożny
Turdus torquatus
★★★
قريب من التهديدالموئل: Lasy / Łąkiالنظام الغذائي: Wszystkożercaباع الجناحين: 42 cm
عرض على iNaturalist
استمع إلى الأصوات:
Drozd obrożny (Turdus torquatus) – gatunek średniego ptaka wędrownego z rodziny drozdowatych (Turdidae).
